#100 Special For You

For the special post.
My 100th blogpost.

Setelah penat memikirkan apa yang nak tulis untuk post yang ke100 ni. Akhirnya aku mendapat satu berita yang amat gembira. Penantian yang terlalu lama aku lalui selama ini telah berakhir.

Thanks for your answer
Saya sampai tak tahu nak kata apa bila terima jawapan itu.
Terlalu gembira bila baca jawapan kamo
Selama lebih setahun selepas saya luahkan perasaan saya kat kamo
Hari ini saya terima jawapan yang ikhlas dan jujur.
Terima kasih kerana sudi terima saya.

Saya juga harap hubungan kita akan kekal sampai bila-bila
Memang kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan
Seperti yang kamo suruh, saya akan ingat tarikh ini.
Sangat special untuk saya.

Kamo..
Saya harap kamo tak kisah dengan panggilan kita ini
Saya, awak, kamo tanpa panggilan sayang, darling, lalink apa semua tu
Yang tu kita simpan untuk manja2 ye.  :-)
takut nanti kamo boring lak dengan perkataan tu.
blog comments powered by Disqus