Lone Ranger

Sungguh lama aku tak usik blog ni.
mungkin pelik dengan ayat tajuk aku tu sedikit..
ini adalah berkaitan dengan kata-kata bekas cikgu aku dulu
"Awak tu lone ranger, letak kat hutan mana pun bole survive"

Apa yang aku rasakan sekarang ini,
mungkin ayat itu betul
sampai sekarang aku masih tak dapat
siapa yang boleh berkerjasama dengan aku
ramai yang tak faham cara aku bekerja
hanya segelintir yang boleh memahaminya

Bilakah aku akan dapat lagi geng2
yang boleh bekerja bersama aku
setakat ini hanya group OTS aku sahaja yang aku harapkan
tetapi sekarang semua terlalu sibuk dengan hal masing2
terlalu jauh untuk berjumpa dan bercerita lagi
hanya dengan masa cuti yang secara kebetulan sama2 bercuti

Aku cuma harapkan ada yang boleh memahami cara kerja aku
tetapi itu mungkin hanya harapan yang mungkin akan dapat semasa kerjaya nanti.
blog comments powered by Disqus