Hari Keluarga Haji Abdul Razak Part 2

Entry kali ni aku khaskan untuk gambar sahaja.
Segala penerangan ada pada post sebelum ni.
























Gambar2 diatas ni adalah gambar mengikut keluaga adik beradik keluarga Haji Abdul Razak.
Lihat lah betapa ramainya. korang tambah la sendiri jumlahnya.
Ok yang ni pula gambar aktiviti sukaneka yang dilakukan.
Sikit je la dapat shoot sebab aku pun nak main juga.




















Ni saja gambar yang ada pada kamera aku..
nak tunggu cd gambar dari cameraman bertauliah..
kalo sampai awal ada la part yang ke 3..
kalo lambat aku edit je post2 ni.
nanti jadi cite zaman tok kaduk lak.
blog comments powered by Disqus