Kusut! Kusut!

Aku dah tak tahu nak tulis blog ni macam mana lagi.
Tapi kalo korang rasa tengok gambar2 boleh faham la kot..
Macam mana busy aku dengan segala kerja2 aku.

 
 

Memang runsing la kalo macam ni.
Ni terus terang la bagitau..
semua kertas yang serabut tu adalah nota2 aku.
aku dah xlarat nak susun lagi dah..
tunggang terbalik dah.
atas katil aku pun ade lagi nota2 + dengan borang2 pinjaman aku.
malas nak shoot je..
nanti ade pula yang kata aku pemalas.
blog comments powered by Disqus