Kesibukan+Tension

Arghh...
Tension la..
memang banyak betul kerja nak kena buat..
minggu ni plak ade camping..
malas betul nak pergi..
kalo x pergi fail lak kokurikulum aku..
kena repeat lagi sem depan..
sabar je la..
3 hari je..

c++ dah dapat tajuk nya..
tapi terasa seperti berlaku ketidakadilan..
lecture bagi soalan yang senang2 pada kumpulan perempuan..
yg aku dpt pasal kad kredit..
memang tak tau la nak buat macam mana..

sekarang ni susah nak update blog ni..
koleksi program pun banyak lagi x upload kan..
tunggu la bila ada masa free nanti..

esok g ambil motor kat abang aku..
memang best la lepas ni..
xyah susah2 wat muka tebal pinjam motor orang lagi.
blog comments powered by Disqus