Tension Tension

Fuhh!!
Rasa macam nak berhenti belajar je dah.
Terlalu tension rasanya.

Sorry la lama dah tak update blog ni.
bukan ape..
terlalu busy dengan kerja-kerja yang makin bertambah.
Assignment, report, kuiz, test, projek..
macam-macam la..

sekarang ni 2 projek tengah beratur untuk subjek-subjek praktikal aku.
1 projek yang dah dapat tajuk tapi macam !@#$%^&*..
agak susah tajuk nya.
yang lagi 1 tengah tunggu tajuk je.
kumpulan dah dapat.
tp aku group leader a.k.a main programmer..
arghh!! boleh gila nak fikir pasal program ni..
mintak-mintak la tajuk yang senang-senang.
xde pecah kepala otak ni nak korek idea.

sabar la lutfi
ni la dugaan menuntut ilmu.
"ilmu sukar dicari".
memang betul apa yang dikata.
cuma tunggu masa nak jadi elbert enstain je..

ok la aku nak sambung buat report aku ni.
nak lepas geram je.
bagi rest sikit kepala otak ini..


Final Projek:
 P/O Programming Technique 2 (C++ OOP) - Tiada Tajuk Lagi
 P/O Programming Technique 3 (HTML) - Tutorial Portal Web Programming


Siapa-siapa yang boleh bagi idea tolong-tolong la. Tambah-tambah yang HTML tu. kene buat seorang-seorang. Dah tiada idea ni.
blog comments powered by Disqus