Ketupat Palas Band

Ya ini la dia kumpulan indie yang terbaru.
HAHAHAHA..
Dah lama tak merapu macam ni.
Hari ini aku sangat happy.
hanya sebab apa yang berlaku semalam.

Semalam ada jamuan aidilfitri jabatan aku.
memang best la.
tapi sakit hati bila dengar komplain dari beberapa lecture.
macam mana pun demi nak sambut jamuan tu.
kami riuhkan juga malam tu.

bermula dengan jamuan makan,
persembahan dan cabutan bertuah..
sampai la ke penyampaian hadiah
kami tunggu kat dalam dewan besar.

Ketupat Palas Band yang aku nak ceritakan ini ialah
kumpulan persembahan aku.
walaupun ada yang buruk pada kami.
tapi kami tetap yang terbaik.
dan kumpulan ini la yang buat aku dan semua happy.
kami berlatih bersama, bergurau, berfikir..
memang happy la..

mungkin berkat hari itu.
segala usaha kami untuk lakukan yang terbaik.
kami telah menjadi juara
Persembahan Terbaik.

WOW..
banyak la ucapan yang kami dengar dari lecture.
amat membanggakan.

gambar dah ada tapi belum edit.
nanti aku akan buat satu lagi post berkenaan dengan jamuan ini.
apa-apa pun aku memang happy dengan kelas aku ini.


edited 20/10
blog comments powered by Disqus