Syukur pada yang berlaku

Alhamdullillah....
ini la yg terbit dr ati aku sebelum mnlis blog ni..
smua ni sbb aku bersyukur...
apa yg berlaku pada satu hari ni mmg ssh nk terima..
tetapi smua berakhir dgn kelegaan...

mula nya mcm ni...
start pgi 2 aku dh ada test last utk sbjek praktikal electronic...
wkt aku tgh siap2 2 xde la ape yg xkne..
tp dh sbb lmbat pnye psal aku sbat je la smua yg ada...
tp sblm nk kuar blik ttbe je skit prut..
nk xnk g je la..
mgkin leh than kot..

dipndek kn cite..
aku msuk la dlm lab sbb test dh nk start..
wkt mula 2 prut xde la nk mragam sgt...
tp tgh elk2 nk kira litar ttbe je mrgam truk..
smpai xleh nk jwb lgsng..
tpaksa la g tndas gak..
tp 2 la aku kte..
bruk pada prmulaan tp baik pada akhir..
jwb dlm keadaan skit prut pn leh jwb smua..
aku bsyukr la..
2 la test aku yg last utk basic electronc..
dh free lg stu sbjek..

mlm 2 lak aku tgh kelam kbut wat assignment en yusri..
tp nsb baik gak ade mber baik yg dh siap..
amik la soft copy dorg 2..
wat je la mcm mne pn...
akhirnya siap gak mcm yg dia nk tp xknfem la dpt mrkah tnggi.
setle smua keje yg trtngguh slama ni..

skrg ni hnya tnggu nk tmpukn kt final exam je...
sekian utk ape yg blku pd 1.6.2009...
blog comments powered by Disqus